Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Presseomtale

Unge arrangører bag Nørrebroløbet

Unge arrangører bag Nørrebroløbet

TV-indslag i TV2 Lorry
Moez og Mustafa fortæller om, hvordan de og otte andre drenge har arrangeret Nørrebroløbet 2019, hvor knap 800 mennesker løb gennem byens gader for mangfoldighed. Se med i klippet her, hvor drengene kommer på i minut 05.24.

Farge vinder fornem iværksætterpris

Farge vinder fornem iværksætterpris

Artikel i Køge Onsdag
Lørdag den 25. maj var en stor dag for ni drenge fra lokalområdet omkring Karlemoseparken, da det var kulminationen på et langt forløb, hvor drengene har arbejdet stenhårdt på at udvikle en innovativ idé omkring mobile opladerstationer.

Unge bygger business på gaming

Unge bygger business på gaming

Artikel i KAB
Unge iværksættere fra 3B’s boligafdeling Folehaven står bag sociale gaming events, og deres mikrovirksomhed er i vækst. Overskuddet går til velgørenhed. Dak-dak-dak (klik-klik) trr-trr-trr-trr. Lydene af skudsalver fylder Hafnia Hallen i Valby. En Counter-Strike turnering er i gang.

Nukappissat skal til Business Awards

Nukappissat skal til Business Awards

Radioindslag i KNR
Drengene bag mikrovirksomheden Nukappissat skal til Business Awards i Nuuk. Det er en stor dag, hvor drengene skal præsentere deres udvikling og alt det, som var både sjovt og udfordrende, for en dommerkomité. Indslaget er på grønlandsk, spol til minut 17.10.

Farge udvikler opladerstationer til butikker

Farge udvikler opladerstationer til butikker

Artikel om Farge i Dagbladet Køge
Otte drenge har etableret firmaet Farge, som tilbyder opladerstationer og dermed mere trafik til butikkerne. Fredag den 29. marts vil en række butikker i Køge få besøg af en ganske særlig gruppe sælgere: Otte drenge fra Karlemoseparken.

"Vi laver ikke ballade, bare fordi vi er fra Folehaven"

“Vi laver ikke ballade, bare fordi vi er fra Folehaven”

Integrity-X i lokalavisen Minby.dk
Velgørenhed, fællesskab og gamingevents er ingredienserne i virksomheden Integrity-X, der drives af syv unge drenge fra Folehavekvarteret, som ønsker at vise andre sider af det kvarter, de alle er vokset op i.

Integrity-X i Go' Morgen Danmark

Integrity-X i Go’ Morgen Danmark

TV-inslag hos TV2
“Der er nogle chancer i livet, som man aldrig får igen. Vi laver gamingevents for at vise, at vi kan og vil noget – og for at skabe et fællesskab, hvor man kan få nye venner.” Sådan fortalte drengene fra Integrity-X i studiet hos Go’ Morgen Danmark om Mind Your Own Business.

Drengene etablerer Nukappissat og skaber madbod

Drengene etablerer Nukappissat og skaber madbod

Radioindslag i KNR
Drengene har nu etableret mikrovirksomheden og har haft deres første event med madboden, hvor de serverede for flere end hundrede mennesker. Det var en stor succes for alle drengene – og deres mætte gæster. Indslaget er på grønlandsk, spol til minut 41.25.

"Om ti år går mange unge i vores tøj"

“Om ti år går mange unge i vores tøj”

Artikel i UgeNyt Fredensborg
Se side 28: Drengene bag mikrovirksomheden Je m’appelle fortæller om deres arbejde med at designe, producere og sælge tøj med grafisk print. De har netop været til Graduate Camp, som er kulminationen på to års arbejde.

Drenge viser iværksætter-idé i Hørsholm

Drenge viser iværksætter-idé i Hørsholm

Artikel om Mon Ami i Frederiksborgs Amts Avis
Vilje, målsætninger og determineret arbejde. Det er nogle af ordene, der kan knyttes til ti 13-årige drenge fra Kokkedal, Egedalsvænge-boligområdet. Siden oktober har de arbejdet med deres mentorer på at starte mikro-virksomheden »Mon Ami«, og det er der nu kommet et produkt ud af.

Je m'appelle har release på ny kollektion

Je m’appelle har release på ny kollektion

TV-indslag i TV2 Lorry
Drengene bag mikrovirksomheden fortæller om deres arbejde med at udvikle tøj med grafisk print i dette indslag. En projektkoordinator fra organisationen fortæller om formålet og metoden bag Mind Your Own Business.

Mon Ami: Store ambitioner i Kokkedal

Mon Ami: Store ambitioner i Kokkedal

Artikel i beboerbladet Kokkedal på Vej
Hver tirsdag mødes ti drenge på Kokkedal på Vejs kontor for at lægge store planer for fremtiden. De ti drenge, der samarbejder med Mind Your Own Business, har i samarbejde med otte venturepiloter etableret en mikrovirksomhed. Slå op på side 1.