Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • Hermanos

    I Folehaven i Valby står syv drenge bag mikrovirksomheden Hermanos.

    Følg Hermanos

Om Hermanos

I Valby i København står syv drenge bag mikrovirksomheden Hermanos. Med deres virksomhed har drengene udviklet et tøjmærke med budskab om broderskab og fællesskab.

Til Business Award 2017 modtog drengene af den eksterne dommerkomité prisen for Netværksskabelse for at opbygge forretningsrelationer, personligt salg til deres kunder og blive positive rollemodeller for deres bydel.

Drengene fortsatte på MYOB Akademiet, hvor de blandet andet rekrutterende to nye drenge, for at sikre, at virksomheden står helt skarp. Derudover designede de en ny visuel identitet, for at vise det nye Hermanos og de fik produceret både tshits og hoodies med det nye logo.

Mikrovirksomheden har samarbejdet med SURF Valby, Folehaven Ungdomsklub og mentorvirksomheden Rambøll samt på Akademiet med fagpiloter fra KPMG.

Seneste fra mikrovirksomheden
Lørdag d 20.maj vandt vi den dejlig pris til Award show. Vi vandt prisen for netværkskabelse, tak til vores vp'er og jer.
#teamworkmakesthedreamwork #brothers #peace #togetherwecanmakeadifference08. 06. 2017 - 21:37

Lørdag d 20.maj vandt vi den dejlig pris til Award show. Vi vandt prisen for netværkskabelse, tak til vores vp’er og jer.
#teamworkmakesthedreamwork #brothers #peace #togetherwecanmakeadifference


Om Hermanos

Hermanos

  • Forløb MYOB Akademiet
  • Sæson 2017 / 2018
  • Område Valby 2500

Erhvervspartnere

Rambøll
Mentorvirksomhed

KPMG
Strategisk samarbejdspartner

Implement Consulting Group
Strategisk samarbejdspartner