Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • B-N1C3

    Under sloganet "Dare to be nice?" designer og producerer elleve drenge fra Tingbjerg T-shirts og kasketter med budskaber mod mobning.

    Følg B-N1C3

Om B-N1C3

I samarbejde med TingbjergForum og mentorvirksomheden PD Academy.

B-N1C3 designer T-shirts og kasketter med et budskab om at stoppe mobning. Drengene har identificeret et problem i en stigende tendens til mobning, særligt i folkeskolen, og derfor har de kombineret deres flotte T-shirt og kasketkollektion med et kodeks, der bygger på respekt, mod og vilje – og Antimobbehelten, der hjælper drengene i kampen mod mobning. Det er muligt at købe drengenes T-shirts og kasketter via deres webshop eller ved særlige events og festivaler.

Dommerkomitéen hædrede B-N1C3 med iværksætterprisen for Socialt Engagement og også MIND YOUR OWN BUSINESS Ærespris for en unik produktkollektion og en helt ekstraordinær indsats, der har skabt høj energi og positive historier i Tingbjerg.

 

Seneste fra mikrovirksomheden
Vi har siden 2012 haft vores kendte design med peacetegn, som symbolisere fred og mangfoldighed.  Den seneste tid har folk misbrugt peacetegnet. Det ikke første gang det sker, men vi bliver ved med at dele vores budskab om fred og sammenhold, uanset baggrund og etnicitet. 

Håber i får en god sommer! Peace out & B-N1C3! ✌️11. 06. 2019 - 14:43

Vi har siden 2012 haft vores kendte design med peacetegn, som symbolisere fred og mangfoldighed. Den seneste tid har folk misbrugt peacetegnet. Det ikke første gang det sker, men vi bliver ved med at dele vores budskab om fred og sammenhold, uanset baggrund og etnicitet.

Håber i får en god sommer! Peace out & B-N1C3! ✌️


Om B-N1C3

B-N1C3

Erhvervspartnere

PD Academy
Mentorvirksomhed